Vanille

Dit is mijn all time favorite! Simpel  maar zo heerlijk smeuïge.

Chocolade

Een chocolade cake om bij weg te smelten. Een heerlijke zachte en smeuïge cake die elke chocolade liefhebber een voldaan gevoel gaat geven.

Chocolade chip

Een warme vanille cake op smaak gebracht met bruine basterdsuiker i.p.v. normale suiker. Alsof je een chocolate chip koekje eet in de vorm van een taart!

red velvet

Zei er iemand Red Velvet?  Een populaire smaak mede dankzij haar rode kleur en cacao smaak.
Ook deze is een all time favorite van mij.

Carrot

Vol specerijen, wortel en verse walnoten! De perfecte taart voor een huiselijk en warme smaaksensatie. Deze cake geeft je de ultieme herfst/winter vibes maar is ook heerlijk voor de iets warmere dagen.

Witte Chocolade

Voor de witte chocolade liefhebber! Onze Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met gesmolten witte chocolade.

Chocolade

Onze zachte Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met gesmolten donkere chocolade. Echte chocolade liefhebbers combineren deze smaak met de smeuïge chocolade cake.

Espresso

Ben jij een echte koffie liefhebber? Dan is dit de smaak voor jou. 
Onze Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met vers gebrouwen sterke koffie. Samen met de Chocolade cake; de perfecte combinatie!

Vanille

Wij gebruiken Swiss Merengue botercreme, wat de basis is van (bijna) alle botercreme smaken. Heerlijke zacht, niet te zoet en op smaak gemaakt met vanille aroma.

Bruine Suiker frosting

Swiss Merengue botercrème gemaakt met donkere basterdsuiker i.p.v. gewone suiker. Een heerlijke donkere en warme smaak. Perfect in combinatie met de Chocolade Chip cake.

Cream cheese Frosting

Een van de beste en lekkerste frostings. Een niet te zoete frosting met een zachte textuur. Heerlijk in combinatie met de Red Velvet en Carrot cake.

verse aardbeien

aarbeien compote

mango compote

lemon curd

Custard

nutella

cookie dough

Karamel

Benieuwd naar de prijzen en afmetingen? Bekijk deze hier.

Connect with me

Volg mijn Social Media voor mijn laatste creaties, video’s en inspiratie!