Smaken

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - cake smaken

Cake smaken

Vanille

Dit is mijn all time favorite! Simpel  maar zo heerlijk smeuïge.

Chocolade

Een chocolade cake om bij weg te smelten. Een heerlijke zachte en smeuïge cake die elke chocolade liefhebber een voldaan gevoel gaat geven.

Chocolade chip

Een warme vanille cake op smaak gebracht met bruine basterdsuiker i.p.v. normale suiker. Alsof je een chocolate chip koekje eet in de vorm van een taart!

red velvet

Zei er iemand Red Velvet?  Een populaire smaak mede dankzij haar rode kleur en cacao smaak.
Ook deze is een all time favorite van mij.

Carrot

Vol specerijen, wortel en verse walnoten! De perfecte taart voor een huiselijk en warme smaaksensatie. Deze cake geeft je de ultieme herfst/winter vibes maar is ook heerlijk voor de iets warmere dagen.

Smaken

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - botercreme smaken

Botercreme smaken

Witte Chocolade

Voor de witte chocolade liefhebber! Onze Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met gesmolten witte chocolade.

Chocolade

Onze zachte Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met gesmolten donkere chocolade. Echte chocolade liefhebbers combineren deze smaak met de smeuïge chocolade cake.

Espresso

Ben jij een echte koffie liefhebber? Dan is dit de smaak voor jou.
Onze Swiss Merengue botercreme, op smaak gemaakt met vers gebrouwen sterke koffie. Samen met de Chocolade cake; de perfecte combinatie!

Vanille

Wij gebruiken Swiss Merengue botercreme, wat de basis is van (bijna) alle botercreme smaken. Heerlijke zacht, niet te zoet en op smaak gemaakt met vanille aroma.

Bruine Suiker frosting

Swiss Merengue botercrème gemaakt met donkere basterdsuiker i.p.v. gewone suiker. Een heerlijke donkere en warme smaak. Perfect in combinatie met de Chocolade Chip cake.

Cream cheese Frosting

Een van de beste en lekkerste frostings. Een niet te zoete frosting met een zachte textuur. Heerlijk in combinatie met de Red Velvet en Carrot cake.

Smaken

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - onze vullingen optioneel

verse aardbeien

aarbeien compote

mango compote

lemon curd

Custard

nutella

cookie dough

Karamel

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - populaire combinaties
Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - baking studio

Benieuwd naar de prijzen en afmetingen? Bekijk deze hier.

Kek en Keek Baking Studio – Smaken

Een echte zoetekauw die elke dag wel aan taarten en andere zoetigheden denkt. Mijn naam is Denise en ik ben een lokale thuisbakker uit De Weere, die elke dag weer nieuwe dingen wilt leren om mijn skills omhoog te schalen voor de beste eindresultaten. Gespecialiseerd in botercrème taarten en cupcakes, vormen neutrale kleuren en decoratie het middelpunt van mijn ontwerpen.

Taarten bij Kek en Keek staan voor passie en perfectie met het doel een grote glimlach op het gezicht te geven. Omdat elke mijlpaal mag gevierd worden, help ik daar graag met alle liefde mee. Zo is mijn motto dan ook; een toetje gaat niet naar de maag maar naar het hart.

Kek en Keek maakt gebruik van een ruime keuze uit verschillende smaken, botercreme en vullingen. Dit geeft jouw de mogelijkheid om jouw taart of cupcakes helemaal naar eigen wens te realiseren.

Waarom Kek en Keek Baking Studio – Smaken

Het allerbelangrijkste binnen het leveren van een dienst, is dat ik mijn klanten behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. Dit is met aandacht en veel liefde. Op deze manier kan ik tot een ontwerp komen die perfect aansluit op jouw beeld en zo tevredenheid en vertrouwen kan creëren. Naast mijn ontwerpen binnen het Basic Cake assortiment, wordt elke taart ontworpen met een uniek design. Kek en Keek werkt regelmatig met inspiratiebeelden, echter een exacte kopie zal niet van toepassing zijn. De unieke ontwerpen zorgen ervoor dat jij deze taarten nooit zal vergeten. Doordat ik het bakken niet alleen als werk zie maar ook als mijn hobby, heb ik veel plezier in mijn werk. Ik bak en ontwerp de taarten met enthousiasme, passie en heel veel liefde! Ik sta bekend om mijn perfectionisme. Daarom is de taart ready-to-go na 3 dubbele checks.

Volg mij op Instagram!

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - smaken