Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - hello you

Denise Blom

Een echte zoetekauw die elke dag wel aan taarten en andere zoetigheden denkt. Mijn naam is Denise en ik ben een lokale thuisbakker uit De Weere, die elke dag weer nieuwe dingen wilt leren om mijn skills omhoog te schalen voor de beste eindresultaten. Gespecialiseerd in botercrème taarten en cupcakes, vormen neutrale kleuren en decoratie het middelpunt van mijn ontwerpen. 

Naast oprichter van Kek en Keek, ben ik grafisch ontwerper van mijn eigen merk Denise Catharina Creative Studio. Een kleinschalig grafisch bureau gespecialiseerd in digital art en animatie. Wanneer ik niet aan het bakken ben, dan ben ik aan het ontwerpen.

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets

Elke mijlpaal mag gevierd worden

 Taarten bij Kek en Keek staan voor passie en perfectie met het doel een grote glimlach op het gezicht te geven. Omdat elke mijlpaal mag gevierd worden, help ik daar graag met alle liefde mee. Zo is mijn motto dan ook; een toetje gaat niet naar de maag maar naar het hart.

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - denise
Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - waarom denise

01.

Liefde voor de klant

Het allerbelangrijkste binnen het leveren van een dienst, is dat ik mijn klanten behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. Dit is met aandacht en veel liefde. Op deze manier kan ik tot een ontwerp komen die perfect aansluit op jouw beeld en zo tevredenheid en vertrouwen kan creëren.

02.

Unieke taarten designs

Naast mijn ontwerpen binnen het Basic Cake assortiment, wordt elke taart ontworpen met een uniek design. Kek en Keek werkt regelmatig met inspiratiebeelden, echter een exacte kopie zal niet van toepassing zijn. De unieke ontwerpen zorgen ervoor dat jij deze taart nooit zal vergeten.

03.

Veel passie en liefde (en perfectie)

Doordat ik het bakken niet alleen als werk zie maar ook als mijn hobby, heb ik veel plezier in mijn werk. Ik bak en ontwerp jouw taart met enthousiasme, passie en heel veel liefde! Ik sta bekend om mijn perfectionisme, dit betekent dat jouw taart ready-to-go is na 3 dubbele checks. 

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - baking studio

Op zoek naar een kant-en-klaar design? Bekijk het Basic Cake assortiment

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - socials

Connect with me

Volg mijn Social Media voor mijn laatste creaties, video’s en inspiratie!