Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - cupcakes

Klein en makkelijk maar net zo lekker! Een cupcake of meerdere cupcakes als mini traktatie op een speciale dag of gewoon een normale woensdagochtend. Ze zijn dan wel klein maar de mogelijkheden qua smaak, kleur en decoratie zijn oneindig. De cupcakes zijn te bestellen vanaf 6 stuks.

Benieuwd wat er mogelijk is? Bekijk ons portfolio stel een vraag via het contactformulier.

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - baking studio

Laten wij samen jouw droom cupcakes maken

Kek en Keek Baking Studio – Taarten, cupcakes en sweets

Een echte zoetekauw die elke dag wel aan taarten en andere zoetigheden denkt. Mijn naam is Denise en ik ben een lokale thuisbakker uit De Weere, die elke dag weer nieuwe dingen wilt leren om mijn skills omhoog te schalen voor de beste eindresultaten. Gespecialiseerd in botercrème taarten en cupcakes, vormen neutrale kleuren en decoratie het middelpunt van mijn ontwerpen.

Taarten bij Kek en Keek staan voor passie en perfectie met het doel een grote glimlach op het gezicht te geven. Omdat elke mijlpaal mag gevierd worden, help ik daar graag met alle liefde mee. Zo is mijn motto dan ook; een toetje gaat niet naar de maag maar naar het hart.

Waarom Kek en Keek Baking Studio – Taarten, cupcakes en sweets

Het allerbelangrijkste binnen het leveren van een dienst, is dat ik mijn klanten behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. Dit is met aandacht en veel liefde. Op deze manier kan ik tot een ontwerp komen die perfect aansluit op jouw beeld en zo tevredenheid en vertrouwen kan creëren. Naast mijn ontwerpen binnen het Basic Cake assortiment, wordt elke taart ontworpen met een uniek design. Kek en Keek werkt regelmatig met inspiratiebeelden, echter een exacte kopie zal niet van toepassing zijn. De unieke ontwerpen zorgen ervoor dat jij deze taarten nooit zal vergeten. Doordat ik het bakken niet alleen als werk zie maar ook als mijn hobby, heb ik veel plezier in mijn werk. Ik bak en ontwerp de taarten met enthousiasme, passie en heel veel liefde! Ik sta bekend om mijn perfectionisme. Daarom is de taart ready-to-go na 3 dubbele checks.

Volg mij op Instagram!