Aanvraag

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - vraag maar raak

Leuk dat je geintereseerd bent in mijn diensten! Op deze pagina heb je de mogelijkheid om een taart of cupcakes te bestellen en om natuurlijk een vraag te stellen. Belangrijke informatie: ingevulde contactformulieren zijn geen definitieve bestellingen. Op basis van de ingestuurde informatie worden de mogelijkheden bepaald zoals datum en definitieve prijs. Pas wanneer er schriftelijk akkoord is vanuit jouw kant en de afspraak over betaling is vastgelegd, is de bestelling definitief.

Dit geeft jouw de mogelijkheid om zonder druk een aanvraag in te sturen voor jouw droomtaart of droom cupcakes!

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets
Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - help

Ik heb snel een taart nodig!

Het kan voorkomen dat uw huidige bakker onverwachts afzegt of dat er iets anders is voorgekomen waardoor uw bestelling niet kan worden geleverd. Maar je wilt natuurlijk nog steeds een mooi pronkstuk op tafel zetten! Ik  help graag mensen in nood en ik wil daarom aangeven dat er altijd contact opgenomen kan worden met mij om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet heb ik dat ene plekje vrij en kan ik jouw redder in nood zijn.

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - baking studio

Bekijk onze Belangrijke informatie voor de meest gestelde vragen

Kek en Keek Baking Studio – Taarten, cupcakes en sweets aanvraag

Een echte zoetekauw die elke dag wel aan taarten en andere zoetigheden denkt. Mijn naam is Denise en ik ben een lokale thuisbakker uit De Weere, die elke dag weer nieuwe dingen wilt leren om mijn skills omhoog te schalen voor de beste eindresultaten. Gespecialiseerd in botercrème taarten en cupcakes, vormen neutrale kleuren en decoratie het middelpunt van mijn ontwerpen.

Taarten bij Kek en Keek staan voor passie en perfectie met het doel een grote glimlach op het gezicht te geven. Omdat elke mijlpaal mag gevierd worden, help ik daar graag met alle liefde mee. Zo is mijn motto dan ook; een toetje gaat niet naar de maag maar naar het hart.

Waarom Kek en Keek Baking Studio – Taarten, cupcakes en sweets aanvraag

Het allerbelangrijkste binnen het leveren van een dienst, is dat ik mijn klanten behandel zoals ik zelf behandeld wil worden. Dit is met aandacht en veel liefde. Op deze manier kan ik tot een ontwerp komen die perfect aansluit op jouw beeld en zo tevredenheid en vertrouwen kan creëren. Naast mijn ontwerpen binnen het Basic Cake assortiment, wordt elke taart ontworpen met een uniek design. Kek en Keek werkt regelmatig met inspiratiebeelden, echter een exacte kopie zal niet van toepassing zijn. De unieke ontwerpen zorgen ervoor dat jij deze taarten nooit zal vergeten. Doordat ik het bakken niet alleen als werk zie maar ook als mijn hobby, heb ik veel plezier in mijn werk. Ik bak en ontwerp de taarten met enthousiasme, passie en heel veel liefde! Ik sta bekend om mijn perfectionisme. Daarom is de taart ready-to-go na 3 dubbele checks.

Volg mij op Instagram!

Kek en Keek - taarten, cupcakes en sweets - aanvraag